Tasker

Kendt mærke elsket af mange
Du finder et bredt udvalg af skoletasker, rygsække og sportstasker i denne kategori. LEGO tasker til drenge, piger, mænd og kvinder – aldersgruppen spænder bredt hvis man er ægte LEGO fan. Det brede udvalg er primært til børn i alderen 3-13 år.

Tasker til gode stunder
Til udflugt eller rejse, til børnehave eller skole, til håndbold, fodbold eller andre sportsaktiviteter. Du får her et stort udvalg af tasker der både opfylder de praktiske behov med gode funktioner og features samt bringer smilet frem med farverige og velkendte mønstre og motiver.

Dit barn kender historien
Du får design muligheder med reference fra kendte LEGO lege-verdener når du vælger en LEGO taske. Vidste du, at den grønne ninja har energi som sin elementær kraft og den røde ninja styre ild? at Emma er den kunstneriske pige i venneflokken og Stephanie den mere sporty? Du kender måske ikke historierne, men det gør dit barn. Sæt gang i fantasien med de mange designs fra LEGO® FriendsTM, LEGO® City, LEGO® NINJAGO® eller med de ikoniske klods og minifigur designs.  
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.