Sportstasker

Tasker til dit aktive barn
Vil du sende dit barn godt afsted til gymnastiktimen eller efter skole sportsaktiviteter? Så finder du her på shoppen et udvalg af gymnastik- og sportstasker, der nemt løfter opgaven.

Et væld af muligheder
Lyserød, lilla, blå, grøn eller sort – mulighederne er mange når du skal vælge det helt rigtige design til sportstasken. Du kan gå på opdagelse med dit barn i LEGO® FriendsTM universet med heste, blomster og motiver af de velkendte venner fra legetøjsserien. Eller hvad med en taske der illustrere de seje LEGO® NINJAGO® karakterer som Lloyd, Kai eller Jay?  

Er der forskel på størrelser?
Du kan med fordel vælge en sportstaske med et større litermål hvis dit barn skal have plads til træningssko, håndklæde og sportstøj. Du kan vælge blandt modeller med alt fra 11-21 liter inklusiv en af de mange gymnastikposer, som med kun 1 enkelt rum, stadig kan rumme gymnastiksko og diverse træningstøj.

vHvad gør jeg med det våde håndklæde?
Her på siden finder du et udvalg af sportstasker med separat lynlåslomme ideel som vådrum. Her kan dit barn pakke de sure sokker, det våde håndklæde eller de svedige fodboldsko ned, så de er opdelt fra det øvrige indhold af tøj, toiletsager mv.

En taske til vind og vejr
Dit barns sportstaske skal kunne holde til lidt af hvert og derfor kan du let rengøre LEGO sportstasker med en fugtig klud fra det smuds – og vandafvisende materiale, som taskerne laves i. Alle materialer er PVC fri og du skal ikke bekymre dig om ftalater eller andre AZO-farvestoffer, da alle sportstasker produceres uden brug af disse og efter de europæiske REACH regulativer.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.