Skoletasker

Skoletasker til enhver smag
Er dit barn vild med ninjaer, er der popstjerne stemning på værelset eller er politi og røvere en leg der hitter hos jer? Du finder hos os, et stort udvalg af skoletaske designs som sætter gang i fantasien med velkendte lege-universer fra LEGO® NINJAGO®, LEGO® FriendsTM og LEGO® City.

Hvilken model skal jeg vælge?
Leder du efter en skoletaske model der er lille, bred, blød eller stabil, så finder du her på siden et bredt sortiment af forskellige modeller. Du kan også shoppe et fuldt skoletaskesæt med ekstra tilbehør. Du finder alle vores skoletaske sæts samlet her. Nedenfor kan du læse mere om vores anbefalinger for dit valg af skoletaske.

Din guide til valg af skoletaske
Du har sikkert gjort dig en masse overvejelser omkring købet af en skoletaske, så som hvad en god begynder skoletaske er eller hvor stor den skal være. Hvad enten du søger en skoletaske til indskoling, 0. klasse eller 2.-3. klasse, så er vores anbefaling at du kigger på barnets kropsstørrelse, i modsætning til alder.

Du bør overveje at:
•Skoletaskens højde skal passe til barnets ryg, målt fra skulder linjen til talje linjen plus max 5 cm
•Skoletaskens vægt, altså belastningsvægten fra en fyldt taske, må max udgøre 15% af barnets egen vægt

Du kan med fordel vælge en letvægtig skoletaske. Her på siden finder du flere modeller der vejer under 1 kg.

Hvorfor ergonomi er vigtigt
Skolestart er uden tvivl en særlig begivenhed for dig som forældre og for dit barn. Vælg derfor en skoletaske som du ved, er god mod dit barns ryg og som sidder godt på skulderne.

Anbefalinger fra kiropraktorer og fysioterapeuter er, at en skoletaske bør følge dit barns rygsøjle og at vægten bør holdes tæt på kroppen, så dit barn ikke bruger unødig muskelkraft der kan medføre ubehag i ryg, nakke og skulder.

Vælger du en LEGO skoletaske, får du ergonomi i højsæde i form af:

•Justerbarer skulderstropper samt brystspænde, så tasken kan blive siddende tæt ind til barnets krop og sikre optimal vægtfordeling
•Blød komfort i det polstrede rygpanel og brede skulderstropper
•Indvendig organisering, så de tungeste bøger kan pakkes tættest til ryggen
•Åndbarhed i rygpanelets udformning eller materiale, så luft kan strømme til og mindske sved

Hvad funktionalitet betyder for dit valg af skoletaske
Her på siden finder du skoletasker i flere forskellige størrelser og litermål. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så tænk over hvilke behov tasken skal dække i løbet af dit barns dag?
En lille skoletaske kan i princippet være ligeså god som en stor, alt afhængig af dagens program:

•Skal dit barn selv have madpakke med, er det en god ide med et termoisoleret rum, så maden kan holde sig i længere tid.
•Skal dit barn dyrke sport i løbet af dagen, kan du med fordel vælge en større sportstaske med til skoletasken – se vores udvalg af sportstasker eller shop et skoletaske sæt
•Skal dit barn have computer eller tablet med i skole, anbefaler vi at du vælger en taske, med rum der er polsteret til formålet.

Alle vores skoletasker har 360 graders refleks-elementer, så der er styr på synligheden fra alle 4 vinkler, når dit barn bevæger sig ud i trafikken.

Hvorfor du bør vælge en LEGO Skoletaske
Du er i trygge hænder når du vælger en skoletaske fra Grown Up Licenses, som i mere end 15 år har specialiseret sig i at udvikle gode skoletasker via eget design, produktion og distribution af netop LEGO skoletasker. Vægter du blandt andet pasform, sikkerhed i trafikken, funktionalitet og kvalitet højt, så er en LEGO skoletaske et godt køb for dig.

Kvalitet du kan stå inde for
LEGO skoletasker er fri for PVC, ftalater og AZO-farvestoffer og produceres under det europæiske REACH regulativ. Materialet er smuds- og vandafvisende.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.