Sæt

Det essentielle starter sæt
Her finder du en samlet løsning til skolestart med både taske og tilbehør. Et bredt udvalg af flere forskellige skoletaske modeller og tilhørende penalhus, sportstaske, drikkedunk, vandflaske eller gymnastik pose. Du kan her købe det samlet med kun et enkelt klik i indkøbskurven.

Et skoletaskesæt til ham & hende
Du finder masser af design muligheder til både drenge og piger, med drager, blomster, biler og stjerner, i utallige farve kombinationer. I alle designs er der reference til velkendte LEGO mærker. Er dit barn LEGO®NINJAGO, LEGO® Friends eller LEGO® City fan, så er du landet det rigtige sted.

Mange modeller at vælge imellem
Du kan vælge mellem både små, store, brede og bløde skoletaske modeller. Hvilken model der passer til dit barn, afhænger i højere grad af hans/hendes højde end alder. Du finder her skoletasker til børn, primært i alderen 6-10 år. Overvej følgende i dit valg af model:

-Mål dit barn fra skulder linjen til taljelinjen. Højden på din valgte skoletaske, skal matche dette mål, plus max 5 cm.
-Vægten af din valgte model er vigtig for dit barn, da en fyldt skoletaske max må veje 15% af barnets total vægt. Du finder flere letvægtsmodeller her på siden med en vægt på under 1 kg.

Det ergonomiske grundlag er i orden
Her på shoppen finder du et stort sortiment af skoletaske modeller der vægter ergonomi højt, så du med sikkerhed vælger en skoletaske der passer godt på dit barns ryg og er komfortabel at bære. Vælg en LEGO® skoletaske, hvis du synes ergonomi er vigtigt. Du får:

-Skulderstropper der er justerbare og med brystspænde som sikre at dit barn får spændt tasken tæt til kroppen og at vægtfordelingen er optimal.
-Polstrede rygpaneler og skulderstropper der er brede vil sikre en blød og rar komfort for dit barn når han/hun cykler eller går i skole.
-Organisering i tasken således at dit barn nemt kan pakke tunge bøger tættest til ryggen. At holde vægten tæt til kroppen optimere komforten for dit barn og han/hun slipper for at bruge unødig muskelkraft.
-Materialet eller udformningen af rygpanelet er åndbar og sikre derved at luft strømmer ind og reducere sved


Hvad skal tasken bruges til?
Du kan vælge blandt skoletasker af forskellig volume (liter) og dermed størrelse. Den taske og det tilbehør der passer til dit barn, afhænger af det behov den/de skal opfylde. En stor skoletaske kan så vidt både passe til et barn i indskoling som i 2. klasse. Kig på dit barns hverdag og skoleskema og vurder behovet for plads og lommer:

-Et termoisoleret rum kan være godt hvis dit barn selv skal have madpakke med.
-En ekstra sportstaske kan være nødvendig hvis dit barn dyrker sport både i skole og efter skole. Flere af modellerne her på siden kommer med en stor sportstaske. Du finder et ekstra udvalg af single sportstasker her.
-Et polstret rum til tablet eller laptop er en fordel hvis dit barn skal have computer eller ipad med i skole.

LEGO® skoletasker har reflekser på alle 4 sider af tasken så synligheden er stor i trafikken uanset vinkel. Materialet af både skoletasker og tilbehør er vand- og smudsafvisende som gør det let at rengøre med en fugtig klud.

En kvalitet du kan regne med
Du kan trygt vælge en LEGO skoletaske hvis pasform, trafiksikkerhed, kvalitet og funktionalitet er vigtig for dig. Taskerne, penalhuse og andet tilbehør er fri for PVC, ftalater og AZO-farvestoffer samt produceret efter det europæiske REACH regulativ.  
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.