Rygsække

En rygsæk der passer til dig
Er du på udkig efter en rygsæk til udflugt, daglige ture, rejser og legeaftaler eller en praktisk rygsæk med plads til din computer? Så er du havnet det rigtige sted. Her får du rygsække til store og små, i forskellige størrelser og med forskellig organisering.

Designet til dig som er LEGO fan
Du finder her et udvalg af rygsække i forskellige farver og mærker som LEGO® City, LEGO® Friends og LEGO® NINJAGO. Er du, eller dit barn ægte LEGO entusiast, vil du helt sikkert elske vores ikoniske LEGO univers med klodser og minifigur designs til både børn, teenager og endda voksne fans – se dem samlet her.

Hvilken rolle spiller ergonomi for dig?
Skal du eller dit barn gå eller cykle med rygsækken, så er det en fordel at vælge en taske der kan fastgøres tæt ind til kroppen og som sidder behageligt på skulderne. Langt de fleste rygsække her på shoppen er udstyret med justerbarer stropper samt brystspænde. Ligeledes finder du modeller med blødt rygpanel og brede skulderstropper for ekstra komfort.

Passer du på dit barns ryg?
Til de helt små vuggestue og børnehavebørn kan du også finde modeller med polstret bagpanel og brystspænde. Således kan du allerede fra dit barns første rygsæk, understøtte vigtigheden i at passe på ryggen og lære ham/hende at spænde en taske mest hensigtsmæssigt. Husk at vægten på en fyldt rygsæk ikke bør overstige 15% af barnets egen vægt.  

Det med småt…
Du kan være helt rolig med kvaliteten af LEGO rygsække. Her får du en taske der er PVC fri, uden ftalater og andre AZO-farvestoffer og samtidig er disse rygsække produceret efter det europæiske REACH regulativ. Du får en rygsæk der kan holde til lidt af hvert, med sin smuds- og vandafvisende overflade, der nemt rengøres med en fugtig klud.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.