Punge

Tid til legepenge og lommepenge
Du finder her på shoppen et udvalg af LEGO punge som kan bruges både til leg og til lommepenge. Du kan gøre det sjovt at lære din dreng eller pige om penge i selskab med deres ynglings figur fra LEGO® NINJAGO eller med motiver fra det velkendte LEGO® FriendsTM univers.

Jeg vil have en pung som mor og far
Dit barn har sikkert opdaget at mor og far ofte bruger betalingskort i stedet for penge, når du handler. Mange børn vil gerne være ligesom deres forældre og derfor finder du kortholder rum i LEGO punge.

”Pas nu på dine ting”
Har du sikkert sagt til dit barn om og om igen. LEGO punge kan bæres rundt om halsen, eller på tværs af kroppen med den tilhørende og aftagelige strop, der yderligere har et sikkerhedsspænde, skulle du eller dit barn have brug for hurtigt at åbne stroppen og løsne pungen fra kroppen.

Tørres af med en fugtig klud
Pungene er lavet i smuds – og vandafvisende materiale så de kan tåle hård leg fra børn og du som forældre kan rengøre produktet med en fugtig klud. Vælger du en LEGO pung, vælger du også et PVC frit produkt, uden ftalater og AZO-farvestoffer, produceret efter det europæiske REACH regulativ.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.