Penalhuse

Skolestartstilbehør
Du finder i denne kategori et væld af penalhuse i forskellige former. Er du på udkig efter praktisk opbevaring af tuscher, farveblyanter, viskelæder mv., er du landet det rigtige sted. Klæd din pige eller dreng på til skolestart med et LEGO penalhus. Se også de mange skoletaskesæt, som allerede har inkluderet et penalhus ved køb af tasken.

Rød ninja eller lyserøde venner
Hvad enten dit barn er til drager eller hjerter, så får du her et udvalg af designs der lader dit barn fordybe sig i motiver, der gør hverdagen lidt sjovere. Lad dit barn vælge blandt de mange designs fra mærkerne LEGO® FriendsTM, LEGO® NINJAGO eller LEGO® City.

Indhold eller ej
Du kan vælge et penalhus både med eller uden indhold. Indholdet i LEGO® penalhuse er CE certificeret og indeholder blandt andet farveblyanter, almindelige blyanter, viskelæder og lineal. Foretrækker du selv at finde indhold til penalhuset, kan du vælge en model uden indhold som eksempelvis de runde eller aflange penalhuse.

Organiser eller bland
Skal dit barn kunne træne finmotorikken så er et penalhus med organisering som elastiske bånd til blyanter en god ide. Foretrækker dit barn at blande både blyanter, lineal, saks mv., så er et penalhus med et eller få rum, en god ide.

Produkter lavet til hverdagen
Børn er børn og det skal der være plads til. Derfor kan du let tørre alt snavs og skidt af penalhusene, som er lavet i smuds og vandafvisende materialer. Penalhusene er produceret i PVC fri materiale uden ftalater og AZO-farvestoffer.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.