Om os

Grown Up Licenses (GPL) er den officielle licenspartner af LEGO tasker og kufferter, og har været det siden etableringen i 2005. Grown Up Licenses er en del af Grown Up Group, som designer, producerer og distribuere tasker og kufferter til hele verden, via egne produktionsfaciliteter i Kina. Grown Up Group koncernen blev grundlagt i 1989.

Bag udviklingen af LEGO tasker og kufferter sidder et internationalt hold af mennesker der, på tværs af landegrænser, samarbejder omkring designoplæg, markedsfeedback og produktlancering. GPL har internationale kontorer i Danmark, Kina og Hong Kong og tæt samarbejde med designere og sælgere fra store dele af Europe, USA og Asien.

Vores passion

Vi er et ungt passioneret team enten af alder eller af sind, som alle elsker LEGOs univers. Det er essentielt for os at vores LEGO produkter får smilet frem, at det er genkendeligt og at kvaliteten stemmer overens med forventningerne til et LEGO produkt.

Vi har stor respekt for LEGO koncernen som virksomhed og for de værdier der omkranser det kendte legetøj. Vores LEGO produkter er designet med udgangspunkt i værdierne omkring fantasi, sjov, kreativitet og kvalitet i samspil med vores ekspert viden omkring funktionalitet, komfort, og rejseglæde, indenfor tasker og kufferter.

REACH & FSC

Alle vores LEGO produkter er produceret efter det europæiske REACH regulativ og indeholder ingen PVC, ftalater eller AZO-farvestoffer og alt papir materiale brugt som markedsføring omkring eller på produktet er FSC certificeret.

Samarbejdspartnere

Er du interesseret I flere spændende LEGO produkter, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores samarbejdspartnere Kabooki og RoomCopenhagen.

https://www.kabooki.dk/
https://www.roomcopenhagen.com/
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.