LEGO PETERSEN SKOLETASKE 20209-2103

DKK 749,00
På lager
Petersen skoletasken er en signaturtaske med sin let genkendelige frontlomme af en stor 2x2 LEGO klods. Skoletasken har et ergonomisk rygpanel i airmesh med justerbart højdesystem der sikre optimal pasform for det enkelte barn. Tasken har justerbare skulder- og brystbåndsremme for høj bærekomfort samt løftestropper der hjælper til at få tasken tættere til kroppen. Indvendig har tasken en elastisk strop, der holder tunge bøger tættest ryggen, kliksystem til nøglering samt navneskilt. Skoletasken har et smalt separat rum til en bærbar computer eller til tunge bøger og mapper. Klods lommen har en dyb inderside, der går ind i hovedrummet, velegnet til en madkasse. Hver af de forreste runde lynlåslommer giver plads til sedler og andre nips, hvor de to øverste lommer har dybe indersider, der gør dem velegnet til en mobiltelefon eller blyanter. Skoletasken har en sidelomme, der passer til en vandflaske. Det har reflekterende elementer på alle fire sider for at sikre høj synlighed i trafikken og leveres med et hårdt PU bundpanel, der er let at rengøre.

Justerbar højde vejledning: Flyt skulder strop systemet til den position, der passer til barnets højde, inden du sætter den på barnet. Den optimale pasform sættes når toppen af ​​skoletasken følger skulderlinjen, mens hoftebæltet hviler oven på barnets hofteben.

Se hvordan du spænder tasken på et barn her: https://youtu.be/lK3qjAPJw04

Se flere af taskens funktioner her: https://youtu.be/T-LiC3_sBMY

- Justerbart højdesystem
- Justerbart hoftebælte, der kan fjernes på dage med lav bærevægt
- Hårdt Bundpanel med PU overflader der er nemt at rengøre
- Udvendig lomme til vandflaske
- Udvendig separat rum til bærbar computer eller tunge bøger
- Indvendig elastisk strop
- Stor hovedåbning med nem adgang
- Stabil taske, selv med åbent låg
- Forlomme egnet til en stor madkasse
- Navneskilt
- Kliksystem til nøglering
- Reflekser på alle fire sider
- Polstret top håndtag
- Justerbart brystrem til optimal vægt fordeling
- Løftestropper, der bringer den øverste del af posen tættere på kroppen

100% Polyester

Højde: 38 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 27 cm
Volume: 23 L
Vægt: 1.07 kg
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.