LEGO® NINJAGO®

LEGO® NINJAGO®

Elementære kræfter
Ild, lyn, sværd og drager er nogle af de elementer, du vil se omkranse designet af LEGO® NINJAGO® tasker og tilbehør. De velkendte og ikoniske ninjaer, Lloyd, Kai, Zane, Nya, Cole & Jay, har sat sit præg på grafikken. Find din favorit i de elementære kræfter af ild, vand, jord og energi.

De farvede ninjaer
Alle ninjaer har hver deres farve og på samme måde finder du farverne brugt i designet af tasker og kufferter her på siden. Så hvad enten du eller dit barn er til rød, grøn, blå eller multifarvet designs, så finder du et rigt udvalg her på shoppen.

Klar til kamp
I LEGO® NINJAGO® universet står de 6 ninjaer sammen i kampen mod det onde og lærer undervejs at mestre deres elementære kræfter af sensei Master Wu. Giv dit barn mulighed for at dyrke sin ninja passion og lad ham/hende gå dagen i møde med god kampgejst og holdånd.

Sejt merchandise
Detaljerne er mange på disse LEGO® NINJAGO® merchandise produkter. Her får du reflekser, lynlåse og seje prints med reference til lege universet. Her finder du rygsække, tasker eller penalhuse til den seje og smarte dreng eller pige.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.