LEGO NINJAGO PRIME EMPIRE NIELSEN SKOLETASKE SÆT 20195-210

DKK 1.199,00
På lager
Dette skoletaskesæt indeholder Nielsen skoletasken, et beskyttende regnslag, der skifter farver når det bliver vådt, en gymnastikpose og et penalhus med CE-certificeret indhold.

Nielsen skoletasken er en kvalitets skoletaske med et justerbart højde system, der sikrer optimal pasform til det enkelte barn. Den leveres med et aftageligt hoftebælte, stabil bundpanel og skjulte lommer med adgang bag låget og ved sidepanelet. Tasken har magnetlukning, der er let at bruge med den ene hånd, god organisering til bøger som optimalt set skal placeres tættest på ryggen samt tablet lomme med polstret beskyttelse. Justerbar højde vejledning: Flyt skulder strop systemet til den position, der passer til barnets højde, inden du sætter den på barnet. Den optimale pasform sættes når toppen af ​​skoletasken følger skulderlinjen, mens hoftebæltet hviler oven på barnets hofteben.
Se hvordan du spænder tasken på et barn her: https://youtu.be/vPaTAW3m7jo Se flere af taskens funktioner her: https://youtu.be/7fjpVftm4Lc

Features:
- Polstret rygpanel med justerbart højdesystem
- Justerbart brystrem til optimal fordeling af vægten
- Hoftebælte der sikrer overførsel af vægt fra skulder til hofter. Bæltet kan fjernes på dage med lav belastningsvægt
- Sidelomme der passer til en vandflaske
- Stabil bund, der løfter tasken op fra snavs og små vandpytter
- Magnet trykknap, der er enkel for et barn at bruge; selv ved hjælp af en hånd
- Rummelig frontlomme velegnet til en dags frokost og frugt
- Sidelomme til små værdigenstande med lynlåsadgang fra bagsiden
- Stort hovedrum med polstret lomme til bærbar computer og tablet, en elastisk rem, der sikrer at belastningsvægten fra tunge bøger holdes bagpå og en aftagelig polstret skillevæg, der letter organisering på lange dage.

Poly 300D rPET w/WR (100% polyester)

Højde: 40 cm
Bredde: 29 cm
Dybde: 28 cm
Volume: 15 L
Vægt: 1.2 kg
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.