LEGO® Friends™

LEGO® FriendsTM

Masser af farver og mønstre
Velkommen til LEGO® FriendsTM tasker og tilbehør, hvor du finder produkter med masser af fede farve kombinationer og leg med mønstre. Her får du et produktudvalg til både seje, søde og smarte piger som ikke kan få nok af dyr, hjerter, blomster & stjerner.

5 seje venner inspirerer designet
Der er plads til alle i LEGO® FriendsTM universet hvor 5 ekstraordinære venner med hver deres styrke og hobby, knytter bånd i den lille by kaldet Heartlake City. De kendte elementer fra dette populære mærke finder du på sortimentet af både tasker, kufferter og tilbehør.

Styrk dit barns dag
Leder du efter et design som sprudler af sjov og eventyrlyst, og som giver dit barn mod og styrke i samværet med sine ynglings karakterer og deres verden – fra den sporty Stephanie til den kreative Emma, sangstjernen Andrea, den tekniske OIivia og eventyren Mia, så er du havnet det rigtige sted.

Et væld af farver og detaljer
Du får her på siden et bredt farveudvalg med produkter i både pink, lilla, sort, orange, turkis og gule nuancer samt masser af grafiske elementer der gør hverdagen lidt sjovere. Er dit barn vild med små design detaljer på lynlåse og i refleksprint, så er LEGO® FriendsTM tasker og tilbehør lige noget for dig.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.