LEGO® City

LEGO® City

Det humoristiske univers
På jagt efter tyven der stjal penge fra banken, eller fra den indsatte der brød ud af fængslet med en fil gemt i et franskbrød. I LEGO® City lever kampen mellem det gode og onde eller rigtig og forkert, altid sat sammen med en god gang humor.

Den gode historie
Har du et barn der drømmer om at blive politibetjent eller brandmand, så er LEGO® City sikkert et univers I kender til. Her på shoppen finder du et udvalg af produkter der giver dit barn mulighed for at fordybe sig i en god historie og lege videre på sin vej ud i livet.

Til både drenge og piger
LEGO® City er et tidsløst mærke og hvad enten du har en dreng eller en pige, så kan disse tasker og tilbehør være netop dem der falder i hans/hendes smag. Designet er præget af farverne fra det blå politi og de røde brandmænd.

Køretøjer
Biler, helikoptere og andre fartøjer er også en del af LEGO® City og du finder disse elementer i designet af tasker, rygsække og tilbehør. Så vil du have fart over feltet, så får du klassiske klods køretøjer til din lille krudtugle.
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.