LEGO NINJAGO KAI OF FIRE EXPLORER PREMIUM SKOLETASKE SÆT 20173-2001

Før DKK 1.499,00
DKK 1.049,30
SparDKK 449,70
På lager
Ninjaen Kai ser rigtig cool ud på dette taskesæt i sort og grå, og slangemønsteret giver det et sejt udtryk. På forsiden og siderne af tasken får du kastestjerner i refleksprint. Som et ekstra feature er taskens øverste del forsynet med en selvlysende gul farve, som gør barnet ekstra synligt i trafikken. Her får du en solid kvalitetstaske som i høj grad er egnet til skolelivet. Der er plads til madpakken i forlommen, og vandflasken er der plads til i sidelommen. I den anden side er der en sidelomme med lynlås, så diverse småting kan blive gemt væk uden at falde ud. Hvis dit barn mister sin taske, er der heldigvis et navneskilt i tasken. Nøgler og LEGO® pung kan nemt sættes fast i kliksystemet inden i tasken. Du får en taske der har stor fokus på ergonomi, bl.a. ved at tunge bøger holdes på plads tæt ved ryggen vha. en elastik. Bagpanelet er justerbart, således at tasken kan vokse med dit barn. Dette kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du fire knopper, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Bundpanelet øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken. Til dette skoletaskesæt vil du få en gymnastikpose og et penalhus med som matcher tasken. Penalhuset er fyldt med alt, hvad der skal bruges i løbet af en skoledag så som blyanter, viskelæder og lineal, og alt indhold er ovenikøbet CE certificeret.

Smuds- og vandafvisende materiale, Ergonomisk justerbar bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, 2 sidelommer (én med lynlås) plus forlomme, elastik til del tunge bøger indeni tasken, Navneskilt og skema indeni tasken, kliksystem til nøgler og pung,  Inkl. gymnastikpose og  penalhus med indhold.

100% Polyester

Højde - 41 CM
Bredde - 28 CM
Dybde - 25 CM
Volume - 29.5 L
Vægt - 1.69 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.