LEGO NINJAGO KAI OF FIRE OPTIMO SKOLETASKE 20109-2001

DKK 749,00
På lager
Ninjaen Kai ser rigtig cool ud på denne taske i sort og grå, og slangemønsteret giver tasken et sejt udtryk. På forsiden og siderne af tasken får du kastestjerner i refleksprint. Dit barn får her en taske der med sin lille vægt og unikke størrelse passer perfekt til skolestart. Madpakken kan placeres i forlommen, som er termoisoleret, således at maden holder sig køligt i længere tid. Penalhuset placeres med et snuptag i øverste forlomme, mens der er plads til vandflaske og andre små nips og genstande i de to mesh sidelommer. Husk at skrive navn på det dertil egnede navneskilt - tingene har det med at forsvinde på mystisk vis i hverdagen. På samme måde kan dit barn nemt administrere nøgler og LEGO pung, idet de fastsættes på det dertil egnede kliksystem.  Som noget ekstra får du en gymnastiktaske med, som man nemt kan sætte fast på toppen af tasken, således at vægten fordeles efter eksperternes anbefalinger. Du får en taske der i det hele taget har fokus på ergonomi, bl.a. ved at lommen i det store hovedrum sikrer, at de tungeste bøger er placeret tæt ved ryggen, og det ergonomiske air flow bagpanel kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du et fast bundpanel, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Bundpanelet øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken.

Smuds- og vandafvisende materiale, Lav vægt, Ergonomisk Air flow bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, ekstra lomme til tunge bøger indeni tasken, 2 sidelommer, forlomme til penalhus, termoisoleret forlomme, Navneskilt og skema indeni tasken, kliksystem til nøgler og pung,  fast bundpanel, Inkl. gymnastiktaske der klikkes fast på tasken.

100% Polyester

Højde - 40 CM
Bredde - 28 CM
Dybde - 22 CM
Volume - 24 L
Vægt - 0.75 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.