LEGO FRIENDS FLOWERS EXPLORER SKOLETASKE SÆT 20094-1812

Før DKK 1.349,00
DKK 539,95
SparDKK 809,05
På lager
Et rigtig cool venindetaskesæt i blå med blomsterprint. Der er et billede af LEGO vennerne Stephanie og Mia øverst på tasken samt teksten " Best Friends" i pink på forsiden af tasken. Her får du en solid kvalitetstaske som i høj grad er egnet til skolelivet. Der er plads til madpakken i forlommen, og vandflasken er der plads til i sidelommen. I den anden side er der en sidelomme med lynlås, så diverse småting kan blive gemt væk uden at falde ud. Hvis dit barn mister sin taske, er der heldigvis et navneskilt i tasken. Nøgler og LEGO® pung kan nemt sættes fast i kliksystemet inden i tasken. Penalhuset glider let ind i dens lomme på indersiden af tasken. Du får en taske der i det hele taget har fokus på ergonomi, bl.a. ved at tunge bøger holdes på plads tæt ved ryggen vha. en elastik. Det ergonomiske bagpanel kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du fire knopper, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Bundpanelet øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken. Til dette skoletaskesæt vil du få en gymnastikpose og et penalhus med som matcher tasken. Penalhuset er fyldt med alt, hvad der skal bruges i løbet af en skoledag så som blyanter, viskelæder og lineal, og alt indhold er ovenikøbet CE certificeret.

Smuds- og vandafvisende materiale, Ergonomisk bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, 2 sidelommer (én med lynlås) plus forlomme, elastik til del tunge bøger indeni tasken, Navneskilt og skema indeni tasken, kliksystem til nøgler og pung,  Inkl. gymnastikpose og  penalhus med indhold.

100% Polyester

Højde - 41 CM
Bredde - 28 CM
Dybde - 20 CM
Volume - 18 L
Vægt - 1.13 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.