LEGO NINJAGO TEAM NINJA OUTBAG DELUXE SKOLETASKE SÆT 20092-1809

Før DKK 1.199,00
DKK 779,95
SparDKK 419,05
På lager
Her får du et rigtig cool taskesæt i sort og rød med den røde Ninja, Kai, i fokus på et all over print med elementer fra Ninjago universet. Derudover finder du en sej, reflekterende drage på forsiden af tasken og teksten "Masters of Spinjitzu" på taskens øverste del. Med sine seje funktioner og et moderne outdoor look vil dit barn her få en taske som passer perfekt til skolestart. Madpakken kan nemt placeres i forlommen som er termoisoleret, således at maden holder sig kølig i længere tid. Der er 2 yderlommer med lynlås, så små nips og genstande kan gemmes uden at falde ud. Vandflasken er der plads til i yderlommen på den ene sidelomme. Tasken har et magnetisk spænde, så dit barn nemt kan lukke tasken. Tablet eller bærbar er der plads til i et polstret rum, og indeni tasken er der en A4 dokumentsamler, så der kan holdes styr på alle løsark, der skal med hjem hver dag. I tasken er der også en lettilgængelig netlomme med lynlås til sikker opbevaring. Bagpanelet er justerbart, således at tasken kan vokse med dit barn. Dette kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du fire knopper. Knopperne øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken. Sættet indeholder derudover en  gymnastikpose og et penalhus som alle matcher skoletasken. Vi har sørget for alverdens blyanter, viskelæder m.m. som der måtte være behov for til en skoledag eller en kreativ dag derhjemme.

Smuds- og vandafvisende materiale, magnetisk lukkespænde, polstret rum til tablet eller bærbar, Ergonomisk justerbart bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, ekstra lomme til tunge bøger indeni tasken, meshlomme med lynlås indeni tasken, 2 sidelommer med lynlås - den ene med ekstra yderlomme, termoisoleret forlomme, stabile knopper under bunden,  Inkl. gymnastikpose, A4 dokumentholder og penalhus med indhold.

100% Polyester

Højde - 39.5 CM
Bredde - 27 CM
Dybde - 22.5 CM
Volume - 19 L
Vægt - 1.12 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.