LEGO FRIENDS CONFETTI MAXI SKOLETASKE SÆT 20089-1814

Før DKK 1.049,00
DKK 899,95
SparDKK 149,05
På lager
Fint lilla og lyserødt taskesæt med en prikket baggrund i forskellige lyse farver. På forsiden af tasken er der et billede af de 5 LEGO Friends veninder. Dit barn får her en taske der med sin lille vægt og unikke størrelse passer perfekt til skolestart. Madpakken kan placeres i forlommen, som er termoisoleret, således at maden holder sig køligt i længere tid. Penalhuset placeres med et snuptag i øverste forlomme, mens der er plads til vandflaske og andre små nips og genstande i de to mesh sidelommer. Husk at skrive navn på det dertil egnede navneskilt - tingene har det med at forsvinde på mystisk vis i hverdagen. På samme måde kan dit barn nemt administrere nøgler og LEGO pung, idet de fastsættes på det dertil egnede kliksystem. Som noget ekstra får du en gymnastiktaske med, som man nemt kan sætte fast på toppen af tasken, således at vægten fordeles ergonomisk korrekt. Du får en taske der i det hele taget har fokus på ergonomi, bl.a. ved at de tungeste bøger i det store hovedrum er placeret tæt ved ryggen ved hjælp af en elastisk strop.  Det ergonomiske air flow bagpanel kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du et fast bundpanel, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Bundpanelet øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken. Sættet indeholder en matchende gymnastikpose og pung samt  vores fine penalhus. Penalhuset er fyldt med alt, hvad der skal bruges i løbet af en skoledag, og er ovenikøbet CE certificeret.

Smuds- og vandafvisende materiale, Lav vægt, Ergonomisk Air flow bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, 2 store hovedrum, 2 mesh sidelommer, forlomme til penalhus, termoisoleret forlomme, elastik til del tunge bøger indeni tasken, Navneskilt og skema indeni tasken, kliksystem til nøgler og pung,  fast bundpanel, Inkl. gymnastikpose, pung og  penalhus med indhold.

100% Polyester

Højde - 44 CM
Bredde - 28 CM
Dybde - 25 CM
Volume - 33 L
Vægt - 0.85 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.