LEGO FRIENDS CONFETTI SKOLETASKE 20009-1814

Før DKK 799,00
DKK 399,95
SparDKK 399,05
På lager
Fin lilla og lyserød taske med en prikket baggrund i forskellige lyse farver. På forsiden er der et billede af de 5 LEGO Friends veninder. Dit barn får her en taske der med sit smarte design og unikke størrelse passer perfekt til skolestart. Dit barns tablet er sikret ved hjælp af en polstret lomme i hovedrummet.  Madpakken kan placeres i forlommen, som er termoisoleret, således at maden holder sig køligt i længere tid. Penalhuset placeres med et snuptag i øverste forlomme, mens der er plads til vandflaske eller andre små nips og genstande i sidelommen. Den ene sidelomme er forsynet med en frugtlomme, som er ideel til frugt, idet inderlommen kan vaskes. Husk at skrive navn på det dertil egnede navneskilt - tingene har det med at forsvinde på mystisk vis i hverdagen.  Som noget ekstra får du en gymnastiktaske med, som man nemt kan sætte fast på toppen af tasken, således at vægten fordeles ergonomisk korrekt. Du får i det hele taget en taske der har fokus på ergonomi, bl.a. ved at de tungeste bøger i det store hovedrum er placeret tæt ved ryggen. Et polstret bagpanel kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. På toppern af tasken er der en praktisk hank og på ryggen finder du en "gemt" lomme med lynlås ideel til værdier. Under bunden af tasken finder du fire knopper, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Knopperne øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken.

Smuds- og vandafvisende materiale, polstret rum til tablet eller bærbar, Ergonomisk bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, ekstra lomme til tunge bøger indeni tasken,  2 sidelommer - den ene med praktisk frugtlomme, termoisoleret forlomme til madpakke, Navneskilt og skema indeni tasken, stabile knopper under bunden. Inkl. gymnastiktaske der klikkes fast på tasken.

100% Polyester

Højde - 43 CM
Bredde - 28,5 CM
Dybde - 19,5 CM
Volume - 23 L
Vægt - 0.99 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.