LEGO FRIENDS XTREMA SKOLETASKE 16155

Før DKK 799,00
DKK 399,95
SparDKK 399,05
På lager
En fin taske i lilla med det populære LEGO Popstars motiv. Musikuniverset appelerer til mange piger med fine detaljer som stjerner og noder. Dit barn får her en taske der med sin lille vægt og unikke størrelse passer perfekt til skolestart. Dit barns tablet er sikret ved hjælp af en polstret lomme i hovedrummet. Penalhuset placeres med et snuptag i  forlomme, mens der er plads til vandflaske og andre små nips og genstande i de to sidelommer med lynlås. Husk at skrive navn på det dertil egnede navneskilt - tingene har det med at forsvinde på mystisk vis i hverdagen.  Du får en taske der har fokus på ergonomi, bl.a. ved at lommen i det store hovedrum sikrer, at de tungeste bøger er placeret tæt ved ryggen. Derudover har tasken et unikt justerbart bagpanel kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem, hvilket giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du fire knopper, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Knopperne øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken. Som noget ekstra får du en matchende gymnastikpose med, så dit barn er helt klar til skoleugen.

Smuds- og vandafvisende materiale, lav vægt, polstret rum til tablet eller bærbar, Ergonomisk justerbart bagpanel, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, ekstra lomme til tunge bøger indeni tasken,  2 sidelommer med lynlås, forlomme, Navneskilt og skema indeni tasken, stabile knopper under bunden, Inkl. gymnastikpose.

100% Polyester

Højde - 34 CM
Bredde - 28 CM
Dybde - 24 CM
Volume - 22 L L
Vægt - 1.05 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.