LEGO FRIENDS POPSTAR EASY SKOLETASKE SÆT 16075

Før DKK 999,00
DKK 649,95
SparDKK 349,05
På lager
Et fint taskesæt i lilla med det populære LEGO Popstars motiv. Musikuniverset appelerer til mange piger med fine detaljer som stjerner og noder. Dit barn får her en taske der med sin lille vægt og unikke størrelse passer perfekt til skolestart. Penalhuset kan nemt placeres med et snuptag i  forlommen, mens der er plads til vandflaske og andre små nips og genstande i de to mesh sidelommer. Husk at skrive navn på det dertil egnede navneskilt - tingene har det med at forsvinde på mystisk vis i hverdagen. På samme måde kan dit barn nemt administrere nøgler og LEGO pung, idet de fastsættes på det dertil egnede kliksystem. Du får en taske der har fokus på ergonomi, bl.a. ved at lommen i det store hovedrum sikrer, at de tungeste bøger er placeret tæt ved ryggen, og det ergonomiske air flow bagpanel kombineret med justerbare skulderstropper og brystrem giver en rigtig høj bærekomfort. Under bunden af tasken finder du fire knopper, fordi vi ikke altid kan styre hvor tasken lige placeres hen. Knopperne øger stabiliteten af tasken og beskytter mod snavs og små vandpytter. Det samme gør det materiale, som tasken er lavet af, idet det er smuds- og vandafvisende. Endelig har vi sørget for at dit barn kan være synlig når det bevæger sig i trafikken på cyklen eller gåben ved at placere reflekser på alle fire sider af tasken. Til dette skoletaskesæt vil du få en gymnastikpose og et penalhus med som matcher tasken. Penalhuset er uden indhold, men der er plads til alt, hvad der skal bruges i løbet af en skoledag så som blyanter, viskelæder og lineal.

Smuds- og vandafvisende materiale, Ergonomisk Air flow bagpanel, Lav vægt, Justerbare skulderstroppe samt brystrem, Reflekser på alle sider, 2 mesh sidelommer plus forlomme, ekstra lomme til tunge bøger indeni tasken, Navneskilt og skema indeni tasken, kliksystem til nøgler og pung,  Inkl. gymnastikpose og  penalhus)

100% Polyester

Højde - 39 CM
Bredde - 29 CM
Dybde - 22 CM
Volume - 29.5 L
Vægt - 1.21 KG
Tilmelding til nyhedsbrev
Vil du være den første til at vide besked om nye produkter, tilbud og spændende kampagner, så tilmeld dig nyhedsbrev her.